Keramische Tegels
op Zolder

Opgeruimd, praktisch én stijlvol!

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

Keramische tegels als zoldervloer

De zolder, een ruimte die het langst blijft liggen wanneer het gaat over de afwerking van een woning. Toch is het vaak een ruimte waar veel mee gedaan kan worden. Voor de een is het een functionele ruimte voor voornamelijk opslag, de ander bombardeert het tot een luxe suite. Toch bestaat een groot deel van de Nederlanders uit de groep die de zolder tot opslagruimte transformeren. De gedachte die velen hier dan ook bij hebben is dat het dan ook niet strak afgewerkt hoeft te zijn. Toch zijn er een aantal redenen waarom een afgewerkte zolder belangrijk is. Afwerking bestaat in eerste instantie voornamelijk uit een goede vloer laten leggen. Wij van Knulst Vloeren kunnen u van harte keramische tegels als zoldervloer aanbevelen. Waarom? Dat leest u hier onder. 

Waarom tegels op zolder?

Ten eerste oogt een keramische tegelvloer hoogwaardig en stijlvol. Dit zorgt dan voor een strakke afwerking van deze, vaak hoge ruimte. Het nemen van deze maatregelen hebben een positieve uitwerking op de waarde van uw huis. Door keramische tegels wordt in een oogopslag de zolder verandert van functionele en rommelige ruimte, naar een sfeervol en strak afgewerkt onderdeel van uw woning. Mocht de zolder toevallig ook de plek zijn waar u de wasmachine plaatst, dan is een keramische tegelvloer ook nog eens uitermate goed bestand tegen water. 

Welke tegels op de zolder?

Wilt u de zolderruimte licht en luchtig houden, dan kunt u voor Carrara marmerlooktravertinlook of betonlook keramische tegels gaan. Geeft u voorkeur aan een donkere en warme sfeer op uw zolderverdieping, dan is Belgisch hardsteenlookkeramische parket of Emperador marmerlook een betere keuze voor u. 

Voordelen van een tegelvloer op zolder

We hebben voor u alle redenen en voordelen voor een keramische tegelvloer nog eens op een rijtje gezet:

  • Het oogt hoogwaardig en stijlvol;
  • Een afgewerkte zolder heeft een positieve uitwerking op de waarde van uw huis;
  • De zolder is niet langer een rommelplek maar een strak afgewerkte ruimte van uw woning;
  • Uitermate slijtvast, dus nog jaren plezier van uw tegelvloer op zolder. 

In onze showroom hebben we een groot assortiment aan natuursteenlook en houtlook tegels die geschikt zijn voor op een zolder. U bent van harte welkom bij ons om dit in het echt te bewonderen en te voelen. Onze tegeladviseurs kunnen u het juiste advies geven voor een zoldervloer. U kunt een afspraak maken via 0341-252787 of via het contactformulier op onze website. Voordat u langskomt nog wat meer inspiratie opdoen? Ook dat kan! Klik door naar onze inspiratie-pagina of vraag ons gratis inspiratiemagazine aan en geniet van alle mooie interieurfoto’s. 

917