Keramische Tegels
in de Woonkamer

Stijlvolle en praktische keuze

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

Uw woonkamer als comfortabele middelpunt

Een woonkamer is bij uitstek de ruimte in een woning waarin de warmte van het gezin samenkomt. Hier mag languit op de bank gelegen worden en hier worden waardevolle gesprekken gevoerd. Comfort is dus een van de eigenschappen die een woonkamer sowieso dient te bezitten. Comfort wordt gehaald uit de meubels, de accessoires en zeker niet onbelangrijk, de woonkamervloer.

De vloer is van grote invloed op de sfeer, de uitstraling en het comfort van een woning. Door voor keramische tegels te kiezen in een woonkamer, kiest u een onderhoudsarme vloer die in iedere interieurstijl toe te passen is. Wilt u warmte uitstralen in uw woonkamer, dan is keramisch parket of hardsteen een goede optie voor u. Gaat u liever voor een lichte tegelvloer, dan kunt u marmerlook, travertinlook of betonlook keramische tegels overwegen. Kortom, voor iedere smaak en interieurstijl bestaat er een keramische tegel die goed tot zijn recht komt in uw woonkamer. In onze showroom hebben we een groot assortiment uitgestald staan en kunnen adviseurs u informeren over alle mogelijkheden van keramische tegels als woonkamervloer. 

Waarom keramische tegels in een woonkamer?

De reden dat keramische tegels zo gewild zijn in een woonkamer is dat ze warmte perfect geleiden. In bijna iedere woning ligt tegenwoordig vloerverwarming en keramische tegels geven in combinatie met een vloerverwarmingssysteem een heerlijk aangenaam gevoel, ook wanneer de vloer blootsvoets betreden wordt. Wanneer u kinderen heeft is een keramische tegelvloer ook ideaal in de woonkamer. Hier zullen kinderen veel op de vloer spelen, welke dan aangenaam warm is. Daarnaast zijn dergelijke woonkamervloeren makkelijk schoon te houden, wat ook voordelig is wanneer u kinderen of huisdieren heeft.

Voordelen van keramische tegels in een woonkamer

Alle voordelen op een rij:

  • Keramische tegels geven veel warmte af;
  • Keramische tegels als woonkamervloer geven veel comfort, ook blootsvoets;
  • Keramische tegels zijn onderhoudsarm en gaan daarom erg lang mee, ook in een intensief gebruikte ruimte als een woonkamer;
  • Door de vele mogelijkheden op gebied van keramische tegels is het toepasbaar in iedere interieurstijl;
  • Keramische tegels in een woonkamer zijn uitstekend in combinatie met kinderen.

Inspiratie en showroom

Benieuwd naar alle stijlvolle mogelijkheden voor woonkamervloeren? Bekijk dan onze inspiratie-pagina of vraag een gratis inspiratie magazine aan. Onze fotografen gaan regelmatig het land in om de meest stijlvolle interieurs bij onze klanten thuis te fotograferen. Speciaal om u te inspireren en te helpen bij uw keuze voor een nieuwe vloer.

Uitgekeken? Brengt u eens een bezoek aan onze showroom voor een op maat gemaakt advies. Hier kunt u het brede scala aan mogelijkheden uitgestald zien en een weloverwogen keuze maken.

913