Keramische Tegels
in een Toilet / WC

Hygiënische keuze en nog stijlvol ook!

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

Keramische tegels als toiletvloer

Het toilet is de plek waar hygiëne het meest vereist is en waar deze ook het meest te betwisten valt. Wat dan sowieso in een toilet gewenst is, is een vloer die makkelijk te reinigen is. Dit is de eerste stap richting een reine ruimte en het behoud van hygiëne. 

De reden dat keramische tegels goed hun werk doen in een WC-ruimte is dat ze vochtafstotend zijn. In een toilet wordt gewerkt met water en vocht en het is niet gewenst om bij de minste druppel water een kring of vlek in uw vloer te krijgen. Kortom: keramiek is misschien wel de meest ideale vloer voor deze sanitaire ruimte.

Eenvoudig onderhoud van uw toiletvloer

Reiniging van een toiletruimte en daarmee een toiletvloer is een van de belangrijkste maatregelen die getroffen dienen te worden. Het laatste wat we dan willen is een vloer waar allerhande reinigings- en onderhoudsvoorschriften voor gelden. Het verlangen van velen is dan ook een onderhoudsarme vloer in een WC. Aan dit verlangen wordt voldaan wanneer u voor een keramische tegelvloer kiest. Onderhoudsvoorschriften of reinigingsprotocollen zijn hier niet van toepassing, waardoor reiniging heel eenvoudig wordt. 

Urinevlekken, die meer dan eens voorkomen in een toilet, zijn vaak lastig te verwijderen, omdat op veel vloeren geen agressieve reinigingsmiddelen gebruikt mogen worden. Ook voor keramische tegels raden we gebruik van chloor of groene zeep af, maar met het juiste advies van ons zijn ook dergelijke vlekken geen uitdaging voor u. 

Inspirerende keramische tegels

Wanneer u voor XXL-tegels kiest, vermindert u ook het aantal voegen, waardoor ook hier vuil zich niet ophoopt. Het kleinste kamertje van het huis is vaak wel een van de meest intensief gebruikte ruimtes van uw woning. Daarom is het verstandig om voor een slijtvaste vloer te gaan, die nog jaren kan blijven liggen. Ook daarin komt de keramische tegelvloer u tegemoet. Van marmerlook tot keramisch parket en van Belgisch hardsteen tot travertinlook, in het geval van een keramische tegel is voor ieder wat wils. 

Wilt u meer inspiratie opdoen over keramische tegels als toiletvloer? Dat kan! Op onze inspiratie-pagina en in ons gratis inspiratiemagazine zijn talloze interieurfoto’s te zien die u zullen inspireren. Bent u vervolgens nieuwsgierig geworden naar het grote aanbod dat Knulst Tegels u kan aanbieden? Plan eenvoudig uw afspraak in via 0341-252787 of het contactformulier, zodat u uitgebreid geadviseerd kan worden door onze vloerenadviseurs.

915