Textiellook Tegels

Nieuwe trendy tegels met de voordelen van keramiek

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

Ontstaan textiellook

De oprichter van Knulst Vloeren ging met zijn bakfiets en rollen tapijt langs de deur om bij mensen een tapijtvloer te leggen. Decennialang was tapijt de vloerbedekking die in ieder huis te vinden was. Dit werd langzaam teruggedrongen toen hout en later toen PVC haar intrede deed. Toch kunnen deze vloeren de warme looks van textiel niet evenaren. Gelukkig is daar de textiellook tegel, die de look en feel van textiel heeft, maar het gebruiksgemak en de hygiëne van keramische tegels.

Textiel is er in allerlei vormen. We kennen onder andere katoen, jute en linnen. Al deze textielsoorten hebben een eigen oppervlaktestructuur en een eigen textuur. Deze structuur en textuur wordt vastgelegd op een keramische tegel, waardoor de warme uitstraling die textiel gegarandeerd heeft, verplaatst wordt naar een keramische tegel. Niet alleen een linnenlook of iets soortgelijks is mogelijk, ook tegels met bloemenpatronen en kleurrijke texturen zijn een mogelijkheid bij textiellook keramische tegels.

Voordelen van keramische tegels

Waarom kiest u nu voor textiellook keramische tegels in plaats van echt tapijt? Allereerst is hygiëne hier een belangrijk punt. In tapijt of textiel gaat stof zitten dat daar moeilijk weer vandaan te krijgen is. Mensen met allergieën zullen hier veel hinder van ondervinden. Ook het schoonhouden van textiellook keramische tegels is eenvoudig, omdat stofzuigen en dweilen voldoende is. Een tapijtvloer hoeft natuurlijk enkel gestofzuigd te worden, maar of het er ook daadwerkelijk schoner op wordt dat blijft natuurlijk de vraag. Daarnaast wordt in haast iedere woning vloerverwarming aangelegd. Dit werkt veel beter in combinatie met keramische tegels dan in combinatie met tapijt, omdat tegels de warmte beter zullen geleiden.

Bent u nu dol op tapijt en wilt u dit in iedere ruimte van uw huis, ook dit is mogelijk met de textiellook keramische tegels. We raden het sterk af om textiel in een badkamer, keuken of toilet te laten leggen, maar textiellook keramische tegels daarentegen zijn uitstekend te gebruiken in dergelijke ruimtes. De vlekgevoeligheid is bij tapijt erg hoog, maar bij keramische tegels laag. Ten slotte moeten we noemen dat tapijt sneller zal slijten. Textiellook keramische tegels daarentegen zullen u voorzien van tientallen jaren vloerplezier.

Inspiratie en Showroom

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden met trendy textiellook keramische tegels? Kijk dan verder op onze inspiratie-pagina boordevol sfeervolle interieurfoto's bij onze klanten thuis. Liever per post inspiratie ontvangen? Vraag dan ons gratis inspiratie magazine aan.

Liever direct textiellook keramische tegelvloeren in het echt bewonderen? Bezoek dan onze showroom! Onder het genot van een kop koffie voorzien onze adviseurs u graag van een gedegen advies. Bel 0341-252787 om een afspraak te maken.

1115