Houtlook Tegels

Het natuurlijke alternatief met keramiek

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

Houtlook met extreem veel voordelen

Een van de meest trendy vloersoorten van dit moment zijn houten vloeren. Hout is een natuurproduct en in alle soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. Helemaal in de showroom van Knulst Vloeren treft u een groot aanbod aan houten vloeren aan. Houten vloeren stralen warmte en klasse uit, iets dat onze klanten graag in hun woning terugzien. Desondanks kiest niet iedereen voor een stijlvolle houten vloer. Dit is grotendeels te wijten aan het specifieke en veelvuldige onderhoud dat aan een houten vloer gepleegd dient te worden. Om deze reden verkopen wij bij Knulst Vloeren ook regelmatig houtlook vloeren. PVC is een van de bekendste houtlook vloeren, waarvan we dan ook ruim 700 soorten in onze showroom aanbieden. Een ander, minder bekende houtlook vloer is een houtlook keramische tegel.

Houtlook keramiek of PVC?

Dit alles roept waarschijnlijk bij u de vraag op: waarom kiezen we dan houtlook keramische tegels in plaats van houtlook PVC, of sterker gezegd, echt hout? Een PVC-vloer kan van uw lijstje gestreept worden wanneer u op zoek bent naar een natuurproduct. PVC is simpelweg van kunststof gemaakt en daarom is er niets natuurlijks aan is. Zowel hout als keramische tegels zijn natuurproducten. PVC en keramische tegels hebben dan beide weer als voordeel dat het gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm is, in tegenstelling tot hout. 

Praktische houtlook vloer

Een houtlook keramische tegel is in veel opzichten de perfecte vloer. Zo zijn keramische tegels waterafstotend, een kenmerk wat een houten vloer zeker niet bezit. Hout kan gaan werken, keramische tegels doen dit niet. Houtlook keramische tegels geleiden warmte extra goed, waardoor het optimaal is in combinatie met vloerverwarming. Een houtlook tegel heeft weinig onderhoud nodig om jarenlang in dezelfde conditie mee te gaan, hout daarentegen behoeft flink onderhoud om jarenlang mooi te blijven. Het gebruik van de juiste producten is hier van groot belang, terwijl bij keramische tegels reiniging met water voldoende is.

Ideale keukenvloer

U zou kunnen kiezen voor een houten vloer in uw keuken, maar oplettendheid is daar vereist. Vlekken van vet en vocht zijn niet uit een houten vloer te krijgen, in tegenstelling tot keramische tegels. Hetzelfde geldt voor de badkamer. Bent u verzot op houten vloeren en wilt u dit ook doortrekken naar uw badkamer? Dan is een houtlook keramische tegel hier de oplossing. Hout in een badkamer is maar in enkele gevallen mogelijk, maar door hier een houtlook tegel te plaatsen heeft u toch het effect van hout in deze ruimte met alle mooie voordelen van keramiek. 

Keramische tegels zijn zeer realistisch

De technologie van het maken van keramische tegels is zo ver ontwikkeld, dat een houten plank niet van een houtlook keramische tegel te onderscheiden is. Het reliëf, de noesten en de uitstraling, een houtlook keramische tegel heeft het allemaal. Extreem slijtvast, kleurvast en bestand tegen krassen en vlekken, dat zijn de voordelen van houtlook keramische tegels. De sfeervolle kenmerken en de uitstraling van hout, aangevuld met alle voordelen van keramische tegels.

Inspiratie en showroom

Benieuwd naar alle mooie houtlook mogelijkheden? Bezoek dan de showroom van Knulst Vloeren of vraag een gratis inspiratie magazine aan. Dit magazine staat boordevol inspirerende interieurfoto's bij onze klanten thuis. Liever online oriënteren? Dat kan via onze inspiratie-pagina. Tot binnenkort in onze showroom!

1126