Keramische tegels per ruimte

Lees hier welke keramische tegel geschikt is voor welke ruimte

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

In welke ruimte leg je keramische tegels?

Keramische tegels van Knulst Vloeren zijn uitstekend geschikt om in verschillende ruimtes te leggen. Benieuwd naar alle voordelen, do's en dont's per ruimte? Lees dan hieronder voor iedere ruimte in je interieur waar je rekening mee kunt houden. 

Inspiratie en showroom

Benieuwd naar alle stijlvolle mogelijkheden met keramische tegels? Bekijk dan onze inspiratie-pagina of vraag een gratis inspiratie magazine aan. Beiden staan boordevol schitterende interieurfoto's bij onze klanten thuis. Liever fysiek orriënteren? Maak dan een afspraak in onze showroom door te bellen met 0341-252787. Onze adviseurs geven u graag vrijblijvend advies onder het genot van een kopje koffie. Welkom bij Knulst!

Keuken

In de keuken zien we keramische tegels vaak terug, maar waarom is dat zo? Keramische tegels zijn onderhoudsarm, niet vlekgevoelig en heel goed bestand tegen water. Hoe kan het dat deze vloer hier zo goed tegen kan? Daarvoor moet u iets weten van de opbouw van keramische tegels.

Meer lezen over Keramische Tegels als Keukenvloer.
 

Woonkamer

Een woonkamer is bij uitstek de ruimte in een woning waarin de warmte van het gezin samenkomt. Hier mag languit op de bank gelegen worden en hier worden waardevolle gesprekken gevoerd. Comfort is dus een van de eigenschappen die een woonkamer sowieso dient te bezitten. Comfort wordt gehaald uit de meubels, de accessoires en zeker niet onbelangrijk, de woonkamervloer.

Meer lezen over Keramische Tegels als Woonkamervloer.

Badkamer

Keuken, toilet en badkamer zijn dé ruimtes waar tegels toegepast worden. Een badkamervloer heeft een aantal vereisten om lang mee te gaan. Zo moet het waterafstotend zijn en op deskundige wijze aangebracht zijn. En wat zijn dan precies de voordelen van keramische tegels in een badkamer? Ten eerste zijn keramische tegels waterafstotend, wat een vereiste is in een badkamer.

Meer lezen over Keramische Tegels als Badkamervloer.

Toilet / WC

Het toilet is de plek waar hygiëne het meest vereist is en waar deze ook het meest te betwisten valt. Wat dan sowieso in een toilet gewenst is, is een vloer die makkelijk te reinigen is. Dit is de eerste stap richting een reine ruimte en het behoud van hygiëne. De reden dat keramische tegels goed hun werk doen in een WC-ruimte is dat ze vochtafstotend zijn.

Meer lezen over Keramische Tegels als Toiletvloer.

Slaapkamer

Een slaapkamer is een van de ruimtes in een woning waar elke vloer gelegd kan worden. Van hout tot PVC en van gietvloeren tot keramische tegels, er zijn geen beperkingen wat betreft slaapkamervloeren. Waarom bevelen wij u dan toch een keramische tegel slaapkamervloer aan?

Meer lezen over Keramische Tegels als Slaapkamervloer.

 

Zolder

De zolder, een ruimte die het langst blijft liggen wanneer het gaat over de afwerking van een woning. Toch is het vaak een ruimte waar veel mee gedaan kan worden. Voor de een is het een functionele ruimte voor voornamelijk opslag, de ander bombardeert het tot een luxe suite. Toch bestaat een groot deel van de Nederlanders uit de groep die de zolder tot opslagruimte transformeren. De gedachte die velen hier dan ook bij hebben is dat het dan ook niet strak afgewerkt hoeft te zijn.

Meer lezen over Keramische Tegels als Zoldervloer.

911