Onze klanten vertellen

Ook benieuwd naar onze vloeren? Kom eens langs in onze showroom!

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

9,8

“Vakmanschap is meesterschap”

Vloer gekocht... op vriendelijke en deskundige manier geholpen. Goede sfeer op de vestiging. De vloer is daarna gelegd door een vakman. Creatief in het zoeken naar een oplossing bij een klein probleempje in de woonkamer. Vakmanschap is meesterschap. Zou ten allen tijde dit bedrijf aan bevelen.

Jaap de Jong, Haarlem

“Bedrijf met menselijke maat”

Wij hebben een vloer gekocht bij Knulst. Het hele proces, d.w.z. vanaf het oriënterend bezoek aan de toonzaal in Nunspeet tot aan het leggen van de vloer, stemt ons dik tevreden. Behulpzame medewerkers, meedenkend en gewend om maatwerk te leveren. Mede dankzij de menselijke maat van het bedrijf, die tegenwoordig meer en meer ontbreekt!

Fam. Maas, Huizen

“Alles klopt!”

We waren lange tijd op zoek naar een complete nieuwe inrichting van ons nieuwe appartement. Via een brochure kwamen we in contact met Petra Kok. Zij kwam met een compleet plaatje over de inrichting. Helemaal naar onze wens. Dit verder uitgewerkt met de zeer enthousiaste mensen van Knulst. Alles klopt! Altijd zeer goed contact over leveringen en de te gebruiken materialen. heel veel kwaliteit!

Pieter Reijnen, Ede

9,6

“Goed geadviseerd!”

Goed advies gekregen in de winkel. De vloer is netjes geplaatst, communicatie verliep prima.

Edwin de Groot, Voorschoten

“Aan iedereen aan te bevelen!”

Het zijn vriendelijke mensen die meedenken als er een probleem is. De vloer ligt er keurig netjes in, en ook de service achteraf is super goed. Ik zou Knulst Vloeren iedereen aanbevelen!

Pieter Jansen, Utrecht

“Uitstekende voorlichting”

Uitstekende voorlichting over soorten vloeren; rustige aanpak keuzeproces; goede communicatie en tenslotte een prachtige vloer.

Fam. Van der Meulen, Berkel en Rodenrijs

9,8

“Een prachtige vloer!”

Een prachtige vloer gekocht, vakkundig gelegd door vriendelijke medewerkers. Communicatie en planning verliepen top.

Fam. Mengerink-Runneboom, Zeewolde

878