Keramische Tegels in Regio
Zwolle, Kampen, Meppel

Knulst uw ambachtelijke lokale vloerenspecialist!

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

Tegels kopen in regio Zwolle

Bent u zoekende naar goede kwaliteit keramische tegels bij u in de buurt in regio Zwolle, Kampen of Meppel? Dan heeft u het juiste bedrijf gevonden! Knulst Vloeren is een ambachtelijk familiebedrijf en levert en legt al decennia lang hoogwaardige tegelvloeren bij u in de buurt. In de showroom van Knulst treft u een uitgebreid assortiment met kwalitatieve keramische tegelsoorten. Van natuursteenlook tot keramisch visgraatparket, of wat denkt u van leisteenlook? De showroom bevat honderden soorten overzichtelijk gepresenteerde tegels op groot formaat. Dat is dus eenvoudig zoeken.

Tegels voor iedere ruimte

Voor welke ruimte zoekt u keramische tegels? Onze tegels zijn namelijk geschikt voor iedere ruimte in uw woning. Of het nu gaat om een keuken of woonkamer of zolder. Tegels zijn enorm praktisch en onderhoudsarm dus bieden veel voordelen voor vrijwel iedere ruimte. Daarnaast geven ze een stijlvolle afwerking aan een ruimte. Wist u dat keramische tegels zelfs mogelijk zijn in een appartement of bovenwoning met een 10dB normering? De adviseurs van Knulst vertellen u er graag alles over.

Tegels combineren met vloerverwarming

Wanneer u keramische tegels combineert met vloerverwarming ontstaat een uitstekende vloer met comfortabele eigenschappen. Tegels voelen van zichzelf koud aan (met name wanneer u deze met blote voeten beloopt). Door onder uw tegels een vloerverwarmingssysteem aan te laten leggen zorgt u voor een uitstekende combinatie waar u voor de lange termijn erg veel plezier van zult ervaren. Wist u dat Knulst naast vele andere vloersoorten zoals parketvloeren en PVC vloeren ook vloerverwarming levert en legt? Velen ervaren het als ideaal om alles onder één dak te kunnen bestellen. Tevens is het eenvoudig voor wat betreft de garantievoorwaarden dat u één aanspreekpunt hebt.

Bezoek de tegelshowroom

Benieuwd geworden naar kwalitatieve keramische tegels? Breng dan eens een vrijblijvend bezoek aan onze grote vloerenshowroom bij u in de buurt. In de showroom hebben wij diverse tegelvloeren fysiek gelegd maar daarnaast ook vele soorten overzichtelijk voor u gepresenteerd. Onze adviseurs voorzien u graag onder het genot van een kop koffie van vrijblijvend advies. Zodat u een weloverwogen keuze kunt maken bij het kiezen van uw nieuwe tegelvloer. Welkom bij Knulst Vloeren!

1003