Keramische Tegels in regio
Harderwijk, Putten, Ermelo

Knulst uw ambachtelijke lokale vloerenspecialist!

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

Tegels kopen in regio Harderwijk

Zoekt u kwalitatieve keramische tegels voor in uw woning in regio Harderwijk, Ermelo of Putten? Dan heeft u het juiste bedrijf gevonden. Knulst Vloeren levert en legt al decennia lang hoogwaardige keramische tegels. In de showroom van Knulst vindt u uiteenlopende soorten keramische tegels. Van granietlook, tot Calacatta marmerlook of wat dacht u van travertinlook? In de showroom zijn honderden soorten tegels overzichtelijk voor u gepresenteerd.

Waarom kiezen voor keramische tegels?

Om twee belangrijke redenen is het raadzaam om te kiezen voor keramische tegels in plaats van natuursteen tegels. Keramische tegels zijn namelijk extreem onderhoudsarm. Uitsluitend regelmatig stofzuigen en indien noodzakelijk dweilen met warm water is voldoende. Bij natuursteen is aanzienlijk meer onderhoud nodig. Daarbij is natuursteen gemaakt van grondstoffen die niet oneindig beschikbaar zijn. Dit in tegenstelling tot keramische tegels die grotendeels vervaardigd zijn uit rivierklei. Op deze website leest u nog veel meer voordelen van keramiek.

Vloerverwarming en tegels

Een waardevolle en bovenal comfortabele combinatie is keramische tegels met vloerverwarming. Keramische tegels hebben als nadeel dat ze van zichzelf koud en kil aanvoelen. Door de tegels te combineren met een vloerverwarmingssysteem voelen ze doorlopend warm en comfortabel aan. Tegels geleiden namelijk uitstekend de warmte. Knulst Vloeren levert en legt naast verschillende soorten vloeren ook vloerverwarmingssystemen.

Inspiratie en tegelshowroom

Bent u benieuwd naar alle stijlvolle mogelijkheden met keramiek? Bezoek dan onze inspiratie-pagina of vraag een gratis inspiratiemagazine aan. Beiden staan vol met schitterende interieurs met de mooiste vloeren bij onze klanten thuis. Liever fysiek oriënteren? U bent van harte welkom in de showroom van Knulst Vloeren. Onze adviseurs geven u graag vrijblijvend advies zodat u de juiste keuze kunt maken. Welkom bij Knulst Vloeren!

1002