Keramische Tegels in regio
Apeldoorn, Deventer, Zutphen

Knulst uw ambachtelijke lokale vloerenspecialist!

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

Tegels kopen in regio Apeldoorn

Bent u op zoek naar kwalitatieve keramische tegels in uw regio? Bezoek dan de showroom van Knulst Vloeren bij u in de buurt. Knulst levert en legt al decennia hoogwaardige keramische tegelvloeren. In de showroom treft u een groot assortiment met een grote variatie aan tegelsoorten. Van houtlook keramisch parket tot betonlook XXL tegels of wat dacht u van marmerlook tegels? U vind het allemaal in de showroom.

Waarom kiezen voor keramische tegels?

Een hele goede reden om voor keramische tegels te gaan is als u overweegt natuursteen tegels te nemen. Natuursteen is schitterend echter heeft veel meer onderhoud nodig dan keramiek. Daarnaast is natuursteen niet onuitputtelijk. Keramische tegels worden echter van klei gemaakt en dat is een grondstof die in overvloed beschikbaar is. Het onderhoud van keramische tegels is eenvoudig te noemen. Regelmatig stofzuigen en desgewenst af en toe dweilen met warm water is al voldoende. Op deze website leest u nog veel meer voordelen van keramische tegels.

Visgraat parket in combinatie met tegels

Een veelgekozen combinatie is visgraat parket met keramische tegels. Wist u dat Knulst naast keramische tegels ook kwalitatieve houten vloeren levert en legt? Ideaal om al uw vloeren onder één dak te bestellen en te laten leggen door professionele parketteurs en tegelzetters. 

Vloerverwarming en tegels

Keramische tegels zijn uitstekend te combineren met vloerverwarming. Ze geven een hoog rendement en zorgen voor een comfortabel en warm gevoel wanneer u de tegelvloer met blote voeten beloopt. Knulst levert en legt ook vloerverwarmingsystemen aan. 

Showroom

Benieuwd naar alle stijlvolle mogelijkheden met keramische tegels? Bezoek dan eens onze showroom bij u in de buurt. Onze vloerenadviseurs voorzien u graag van een vrijblijvend advies op maat onder het genot van een goede kop koffie. Welkom bij Knulst Vloeren!

1001