Keramische Tegels
inclusief leggen

Ontdek alle voordelen van vloertegels laten leggen door Knulst Vloeren

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

Keramische vloertegels voor ieder interieu

Keramische tegels zijn een opkomende trend. Je kunt geen interieurmagazine meer openslaan zonder een sfeerfoto van keramische vloertegels te zien. Dat is ook niet gek: vloertegels worden met de dag populairder en bieden talloze unieke mogelijkheden.

De voordelen van keramische vloertegels leggen strekken zich uit van stijlmogelijkheden tot praktische pluspunten. Zo zijn keramische tegels verkrijgbaar in veel kleuren, patronen en maten. Kies onder andere uit:

1. keramische betonlook tegels
2. keramische houtlook tegels
3. keramisch parket

Keramische tegels zijn zo veelzijdig in uitstraling dat ze passen bij iedere interieurstijl. Of u nu dol bent op de uitstraling van parket, beton of natuursteen: door keramische vloertegels te laten leggen bereikt u de ambiance die u zoekt!

Voordelen keramische tegels

Met keramische vloertegels kunt u dus de uitstraling van andere materialen in huis halen. Maar waarom dan niet gewoon kiezen voor het ‘echte’ materiaal? Omdat keramische tegels nog veel meer voordelen met zich meebrengen.

Naast dat keramische vloertegels toe te passen zijn in alle interieurstijlen, is het ook een zeer praktische vloersoort:

 • Keramische tegels zijn niet poreus. Dat wil zeggen dat ze niet gevoelig zijn voor vlekken. Vooral in de keuken is dit een voordeel. Vetvlekken, zuren en rode wijn laten geen nare plek achter.
 • Reinigen kost weinig tijd en moeite. Alleen warm water en een dweil is voldoende om keramische vloertegels mooi te houden.
 • Keramische vloertegels zijn uitstekend te combineren met vloerverwarming. Vloertegels geleiden de warmte gemakkelijk waardoor het altijd aangenaam warm is in huis.
 • Keramische tegels zijn geschikt voor elke ruimte in huis, zelfs de natte ruimtes. Wilt u de keramische tegelvloer graag doorleggen in de badkamer? Dat is geen enkel probleem.

Keramische tegels zijn om deze redenen onder andere zeer populair voor badkamers en toiletten. Vlekken, vocht en meer zijn geen partij voor de keramische vloertegel. Wilt u keramische vloertegels inclusief leggen aanschaffen? De vloerleggers van Knulst komen graag de vloer voor u aanbrengen. U krijgt dan altijd 10 jaar garantie op de vloertegels inclusief het leggen.

Waar zijn keramische vloertegels van gemaakt?

Keramische vloertegels worden gemaakt van een mengsel van klei, zand en mineralen. Dit mengsel wordt op zeer hoge temperatuur van maar liefst 1200 graden Celcius gebakken. De tegels krijgen vervolgens nog een behandeling met glazuur. Daarmee kan een bepaalde uitstraling aan de tegels gegeven worden. Het is daarmee goed mogelijk om keramische tegels met een niet van echt te onderscheiden houtlook of betonlook te realiseren.

Na het glazuren wordt de tegel nog eenmaal gebakken. Daarna is hij klaar voor gebruik. Het resultaat is een extreem sterke, slijtvaste tegel. Keramische vloertegels zijn vanwege dit productieproces extreem duurzaam en hebben een zeer lange levensduur.

Soorten keramische vloertegels

Wist u dat er bij Knulst talloze vloersoorten zijn om uit te kiezen? Als u eenmaal zeker bent van uw keuze voor een keramische vloer, dan begint de echte keuze pas. Er zijn namelijk keramische vloertegels in meerdere kleuren en samenstellingen beschikbaar. Enkele ervan zijn:

 • keramische tegels met betonlook: dé interieurtrend van het moment is de betonvloer en met keramische tegels kunt u die unieke uitstraling gemakkelijk nabootsen. Vloertegels met betonlook passen in elk type interieur.
 • keramische tegels met houtlook: Een houtlook keramische vloertegel is in veel opzichten de perfecte vloer. U krijgt alle gemakken van de keramische vloertegel met de unieke uitstraling van hout, een prachtig natuurlijk product.
 • keramisch parket: keramisch parket is niet te onderscheiden van een echte parketvloer van hout. Het enige verschil? De keramische parketvloer bestaat uit stroken. Keramisch parket wordt ook wel een houtlook tegelvloer genoemd.
 • keramisch visgraatparket: De visgraatvloer is populairder dan ooit. Ook met keramische tegels kunt u deze unieke vloer maken. We noemen dit keramisch visgraatparket.
 • granietlook keramische tegels: wereldwijd is graniet het meest voorkomende gesteente. Het heeft een unieke uitstraling welke goed te combineren is met elke woonstijl.

Waarom vloertegels inclusief leggen kiezen?

Het vakkundig aanbrengen van een keramische tegelvloer is belangrijk voor de levensduur. Dat weten onze ervaren adviseurs als de beste. Keramische vloertegels of keramisch parket laten leggen is een klus waarbij deskundigheid zeer van pas komt. Wij raden dan ook altijd aan om de vloertegels te laten leggen door een ervaren vloerenlegger.

Bij aanschaf van een keramische tegelvloer van Knulst Vloeren bent u verzekerd van een team tegelzetters met ruime ervaring. Dat betekent een prachtig eindresultaat waar u jaren van kunt genieten. U bent geen tijd kwijt aan het zelf leggen van de tegelvloer. Maar dat is niet het enige voordeel van keramische tegels laten leggen door deskundigen.

Laat u de vloer leggen door de vloerleggers van Knulst? Dan bent u verzekerd van snelle service wanneer er problemen ontstaan met de tegelvloer. U kunt altijd terugvallen op de garantie die u bij Knulst krijgt, zowel op de vloer als op het leggen. Heeft u een beschadiging of ander probleem met uw keramische tegels? Dan staan wij snel voor u klaar.

Uw keramische vloertegels laten leggen door Knulst betekent bovendien dat u verzekerd bent van een kwalitatief hoogstaand eindresultaat. Wij leveren alleen de beste vloeren en het beste werk.

Prijs tegelvloer inclusief leggen

De prijzen van vloertegels verschillen sterk, afhankelijk van uw wensen. De kosten van keramisch parket inclusief leggen worden onder andere bepaald door de volgende factoren:

 • Ruimte: welke kamers in huis wilt u graag voorzien van vloertegels?
 • Vierkante meters: om hoeveel vierkante meters gaat het en hoeveel materiaal is daarvoor nodig?
 • Type vloertegel: gaat u voor een betonlook vloertegel of toch houtlook vloertegels? Elke soort en elk merk heeft een eigen prijskaartje.
 • Vloertegels inclusief leggen: zowel de vloer zelf als het leggen ervan heeft een eigen prijskaartje.
 • Ondervloer: welke ondervloer heeft u op dit moment? Moet deze geëgaliseerd worden voor het plaatsen van de tegels? Zijn er meer werkzaamheden nodig om het beste resultaat te realiseren?
 • Patroon: gaat u voor traditionele rechte stroken of wilt u bijvoorbeeld keramisch visgraat parket? Het aanbrengen van een patroon in de vloer vraagt om meer tijd.

Dit is slechts een greep uit de factoren die bepalen wat de prijs van een tegelvloer inclusief leggen is. Bij Knulst geloven we in het uitsluitend leveren van duurzame en kwalitatieve vloeren. Op een kwalitatieve vloer van Knulst kunt u een levenlang genieten en ontvangt u een riante garantie. Bent u benieuwd wat uw gewenste vloer gaat kosten? De prijzen van vloertegels inclusief leggen variëren. Neem contact met ons op en wij geven u met genoegen een vrijblijvende prijsopgave, gebaseerd op uw persoonlijke situatie en interieurwensen.

Keramische vloertegels inclusief leggen en vloerverwarming

Keramische tegels en vloerverwarming gaan goed samen. Vloertegels kunnen de warmte gemakkelijk geleiden. Het resultaat is een comfortabel huis waar het altijd precies warm genoeg is.

Wilt u keramische vloertegels inclusief leggen en vloerverwarming in één keer afnemen? Bij Knulst Vloeren kan het. Onze installateurs leggen dan eerst uw nieuwe vloerverwarming aan. Vervolgens kunnen ze de tegelvloer die u wenst er overheen plaatsen.

Het fijne van vloertegels inclusief leggen en vloerverwarming via Knulst regelen, is dat u één aanspreekpunt hebt. U krijgt van ons een overzichtelijke factuur en hebt volledige garantie op de vloer, de vloerverwarming en het plaatsen ervan.

Keramische tegels: inspiratie en showroom

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die Knulst Vloeren biedt op het gebied van keramische tegelvloeren? Neem dan een kijkje op onze inspiratiepagina of vraag een gratis inspiratiemagazine aan. Beide staan vol met trendy foto’s van keramische tegelvloeren bij onze klanten thuis.

Bent u uitgekeken of heeft u nog meer vragen? Maak dan een afspraak in onze grote showroom. Niet alleen staan de adviseurs dan klaar voor al uw vragen. Ook kunt u de keramische vloertegels met eigen ogen bewonderen. Wij geven altijd advies op maat onder het genot van een kopje koffie. Zo heeft u binnen de kortste keren de vloer van uw dromen in huis. Tot ziens bij Knulst Vloeren!

928