Ervaringen met
Keramische Tegels

Lees ervaringen van klanten die u voorgingen.

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

Ervaringen van anderen met tegels

Voor veel van onze bezoekers is het belangrijk om te weten wat voorgangers vinden van keramische tegels en onze service. Dit is goed te begrijpen, want het geeft vaak een representatief beeld weer.

Veel van onze klanten hebben positieve ervaringen met keramische tegels. Dit is deels te verklaren door het feit dat keramische tegels bijzonder eenvoudig in onderhoud zijn. Dat wil zeggen dat er geen specifieke producten of procedures nodig zijn om uw keramische tegelvloer in goede staat te houden. Naast onderhoud is ook reiniging snel en eenvoudig.

Onderhoud van keramische tegels

Geen moeilijke reinigingsproducten of voorschriften, het is gereinigd met slechts een dweil en wat warm water. Veel klanten die uit ervaring spreken, zijn vaak ook enthousiast over het feit dat keramische tegels niet poreus zijn. Zo zijn ze dus uitstekend voor gebruik in een keuken, waar vuil en vetvlekken vaker voorkomen dan de meesten van ons zullen wensen. Ook rode wijn en zuren zijn geen enkel probleem voor keramiek en zijn eenvoudig weg te nemen met een vochtige doek. 

Onze klanten zijn over een ander voordeel van keramische tegels ook bijzonder te spreken. Dat is het feit dat hun favoriete vloer door het hele huis gelegd kan worden, tot in de natte ruimtes toe. Douchen op een keramische tegelvloer is namelijk geen enkel probleem. Het is zelfs een van de meest voorkomende vloeren in een badkamer. Om echt een geheel te creëren kunt u ervoor kiezen om de tegel op de vloer door te laten lopen op de muur. Kiest u daarbij voor XXL-tegels, dan is de hotelsfeer compleet. 

Keramische tegels met vloerverwarming

Veel van onze klanten zijn te spreken over het feit dat we naast een groot aanbod aan keramische tegels ook tevens vloerverwarming aanbieden. Doordat dit allemaal bij een bedrijf geregeld kan worden scheelt het u enorm in tijd. Keramische tegels zijn een uitstekende combinatie met vloerverwarming. De tegelvloer heeft namelijk de eigenschap van zichzelf nogal koud aan te voelen. Door vloerverwarming hieronder toe te passen, wordt dit weggenomen. De tegels geleiden de warmte van vloerverwarming ook nog eens bijzonder goed, waardoor een aangename warmte zich snel door de ruimte zal verspreiden. Dit voordeel zorgt ervoor dat u eenvoudig kunt kiezen voor vloerverwarming als hoofdverwarming en daarmee radiatoren aan de muur weg kunt laten. 

Top-service van Knulst Vloeren

Wanneer u de reviews leest komt u erachter dat service een van onze speerpunten is. Naast dat we kwalitatieve producten aanbieden, is ook onze service ons visitekaartje. We leveren op verschillende producten een ruime garantieperiode en willen te allen tijde met u meedenken. Online zijn we 24/7 bereikbaar en telefonisch krijgt u op werkdagen altijd wel een van onze adviseurs te pakken. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Bezoek dan onze showroom en ontvang vrijblijvend advies over een keramische tegelvloer. Welkom!

998