Welkom op onze
woonblog

Laat u ook inspireren door Tegels!Gratis Magazine AanvragenGratis Magazine Aanvragen
Kies uit deze categoriën om de resultaten te filteren:InspiratieTrendsWoonplezier
Blog
Geïnspireerd door Tegels
 • Keramische tegels of natuursteen?

  U hebt uw oog laten vallen op vloertegels voor bijvoorbeeld uw keuken, badkamer of misschien uw woonkamer. Dan heeft u de keuze uit onder meer natuurstenen vloertegels en keramische vloertegels. Maar wat is nou eigenlijk het verschil tussen die twee en hoe maakt u een weloverwogen keuze? In deze blog leest u alles wat u moet weten over de verschillen tussen natuursteen en keramiek.

  Gepost op 12 oktober 2021 door Petra Knulst in #woonplezier
 • Het onderhoud van keramische tegels

  Hoe ziet het onderhoud van een keramische tegelvloer er precies uit? Daar kunnen we vrij kort over zijn. Een keramische tegelvloer is namelijk één van de meest onderhoudsarme vloeren die er bestaat! Regelmatig stofzuigen en dweilen met water (eventueel met een scheutje azijn) volstaat. Mocht uw vloer echt vuil zijn, dan kan deze met een speciale cleaner gereinigd worden.

  Gepost op 29 oktober 2021 door Petra Knulst in #trends
 • Kies voor het gemak van keramisch parket

  Keramische vloertegels zijn een razend populair alternatief voor natuurstenen vloertegels. Maar wat als u liever een houten vloer heeft? Geen nood, speciaal voor de houtliefhebber die tevens van gemak houdt, bestaat er namelijk keramisch parket.

  Gepost op 29 oktober 2021 door Petra Knulst in #inspiratie
893