Welkom op onze
woonblog

Laat u ook inspireren door Tegels!Gratis Magazine AanvragenGratis Magazine Aanvragen
Kies uit deze categoriën om de resultaten te filteren:InspiratieTrendsWoonplezier
Blog
Geïnspireerd door Tegels
 • Kies voor het gemak van keramisch parket

  Keramische vloertegels zijn een razend populair alternatief voor natuurstenen vloertegels. Maar wat als u liever een houten vloer heeft? Geen nood, speciaal voor de houtliefhebber die tevens van gemak houdt, bestaat er namelijk keramisch parket.

  Gepost op 29 oktober 2021 door Petra Knulst in #inspiratie
 • Trend van het moment: keramische tegels voor buiten

  Is het tijd voor iets nieuws in je interieur? Wil je een drastische verandering met een modern resultaat? Dan is er een nieuwe trend die je kunt overwegen: tegels doortrekken van de binnenruimte naar buiten. Keramische tegels voor buiten worden bijvoorbeeld steeds populairder. Dit type tegel is geschikt voor binnen én buiten, en zorgt daarmee voor eenheid in de woonruimte. 

  Gepost op 04 april 2022 door Petra Knulst in #trends
 • Alles wat je wilt weten over keramische tegels met houtlook

  Veelzijdig, uniek en praktisch: dat mag je verwachten van keramische tegels. Je kunt geen woontijdschrift meer openslaan of er staat een keramische vloertegel in. Met name de keramische tegels met houtlook zijn ontzettend populair. Houtlook tegels zijn dankzij moderne technieken nauwelijks meer van echt hout te onderscheiden.

  Gepost op 26 april 2022 door Petra Knulst in #inspiratie
 • Tegels en vloerverwarming: de perfecte combinatie voor een duurzaam én comfortabel leven

  Afval scheiden, elektrisch rijden en minder vlees eten: het zijn allemaal prachtige manieren om duurzamer te leven. Maar wil je echt een verschil maken in je effect op het milieu? Dan is het tijd om over te stappen op vloerverwarming. Tegels en vloerverwarming zijn een uitstekende combinatie als je niet alleen duurzaam maar ook comfortabeler wilt leven.

  Gepost op 05 juli 2022 door Petra Knulst in #woonplezier
 • Keramische tegels of natuursteen?

  U hebt uw oog laten vallen op vloertegels voor bijvoorbeeld uw keuken, badkamer of misschien uw woonkamer. Dan heeft u de keuze uit onder meer natuurstenen vloertegels en keramische vloertegels. Maar wat is nou eigenlijk het verschil tussen die twee en hoe maakt u een weloverwogen keuze? In deze blog leest u alles wat u moet weten over de verschillen tussen natuursteen en keramiek.

  Gepost op 12 oktober 2021 door Petra Knulst in #woonplezier
 • Het onderhoud van keramische tegels

  Hoe ziet het onderhoud van een keramische tegelvloer er precies uit? Daar kunnen we vrij kort over zijn. Een keramische tegelvloer is namelijk één van de meest onderhoudsarme vloeren die er bestaat! Regelmatig stofzuigen en dweilen met water (eventueel met een scheutje azijn) volstaat. Mocht uw vloer echt vuil zijn, dan kan deze met een speciale cleaner gereinigd worden.

  Gepost op 29 oktober 2021 door Petra Knulst in #trends
893