Alles over
Keramische Tegels

Alles wat u weten moet over Keramiek

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

Vakmanschap en maatwerk

Welkom bij Knulst, uw ambachtelijke vloerenspecialist. Knulst Vloeren levert ruim 60 jaar vakmanschap en maatwerk. Vloeren die exact aansluiten bij uw persoonlijke wensen en interieurstijl. Of het nu gaat om keramische tegels, houten vloerenPVC vloerengietvloerentapijt, vloerverwarming of een combinatie van deze verschillende vloeren; onze adviseurs staan dagelijks voor u klaar om u te voorzien van een gedegen advies op maat. Bel 0341-252787 of plan uw bezoek in onze showroom. De koffie staat klaar. Welkom!

De gepassioneerde tegelzetters, parketteurs, woningstoffeerders en vloerenleggers van Knulst gaan dagelijks met veel enthousiasme het land in om onze klanten tot op het kleinste detail te ontzorgen en te verrassen met een ambachtelijke vloer.

Knulst heeft praktisch alle vloersoorten in huis waardoor voor iedere situatie wel een geschikte tegelsoort is. Lees hieronder alles over keramische tegels of vraag ons gratis inspiratie magazine aan of laat u inspireren!

Tegelsoorten

Bij Knulst Tegels zit je goed als het gaat om keramische tegels inclusief leggen. Wij hebben veel verschillende keramische tegelsoorten met zorg voor u geselecteerd in onze showroom. Onze keramische tegelsoorten zijn nauwelijks van echt te onderscheiden in vergelijking met de natuursteen tegels waarop ze geïnspireerd zijn. Laat je verrassen door deze schitterende vloersoort en bezoek de showroom!
 

Lees meer over Keramische Tegelsoorten.

Tegels en vloerverwarming

Wanneer een professionele vloerverwarminglegger gevraagd wordt welke vloer het beste werkt in combinatie met vloerverwarming, dan zal dit waarschijnlijk iets zijn in de richting van keramische tegels of gietvloeren. Dit heeft alles te maken met de warmtedoorlaatbaarheid van vloeren.

Lees meer over Tegels en Vloerverwarming.

Onderhoud van tegels

Wanneer u overweegt een nieuwe vloer te kopen, wilt u natuurlijk op de hoogte zijn van alle voor- en nadelen en hoeveel onderhoud een vloer vereist. De een zal meer tijd willen en kunnen besteden aan het onderhoud van een vloer dan de ander. Voor beide zijn vloeren te vinden. Wanneer u specifiek op zoek bent naar een keramische tegelvloer zult u hoogstwaarschijnlijk hier ook van willen weten wat de voorschriften zijn die voor deze vloer gelden.

Lees meer over Onderhoud van Tegels.

Productopbouw van tegels

Wist u dat veel mensen niet weten waar hun vloer van gemaakt is? Met dit artikel hopen we daar bij alle toekomstige keramische tegelvloereigenaren verandering in te brengen. Het is niet alleen interessant om te weten waar uw vloer nu precies uit bestaat, maar ook voor onderhoud en reiniging is het handig om te weten wat de specificaties van uw vloer zijn.

Lees meer over Productopbouw van Tegels.

Voordelen van keramische tegels

Een vloer is een van de meest prominente sfeermakers in een woning. Daarom is iedereen op zoek naar een vloer die past bij zijn/haar interieur en persoonlijke smaak. Een keramische tegel is zo’n vloer die door de vele mogelijkheden in elk interieurs past. Ook voor elke persoonlijke stijl is wel een keramische tegelsoort te vinden. Dat, en nog veel meer voordelen krijgt u cadeau wanneer u kiest voor een keramische tegelvloer.

Lees meer over Voordelen van Keramische Tegels.

Veelgestelde vragen over tegels

Hieronder treft u een overzicht van de meest gestelde vragen die mensen hebben als ze overwegen een keramische tegelvloer aan te schaffen. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet. Zit uw vraag er niet tussen, of wilt u meer informatie over een bepaalde vloer? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Lees meer over Veelgestelde Vragen over Keramische Tegels.

881