10dB Keramische Tegels

Keramische tegelvloer voor uw appartement of bovenwoning

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

Kan een tegelvloer in een appartement?

U heeft een appartement, penthouse of bovenwoning gekocht en nu wilt u een keramische tegelvloer laten leggen. Uw terechte vraag is: kan dat? Het korte antwoord is: ja dat kan! Echter er zijn een aantal zeer belangrijke zaken waar u rekening mee dient te houden. In veel appartementen en bovenwoningen geldt een 10dB geluidsnormering. Deze regel heeft een VVE (vereniging van eigenaren) doorgaans opgesteld om geluidsoverlast door buren elimineren en houd in dat er een reductie van tenminste 10dB moet behaald door het leggen van een vloer. U als koper bent daarvoor verantwoordelijk en de kans is groot dat uw VVE ook daadwerkelijk komt controleren of u zich aan deze regelementen gehouden hebt. 

10dB Tegelvloeren

Ergens zult u wellicht denken: waarom is dit allemaal nodig. Anderzijds werkt het vaak om het probleem op uzelf te betrekken. Geluidsoverlast kan namelijk extreem hinderlijk zijn. Wanneer uw (boven)buren hier ook rekening mee dienen te houden bent ook u verzekerd van een hoge mate van wooncomfort. 10dB tegelvloeren zijn er overigens niet. De 10dB geluidsreductie kan behaald worden door een speciaal gecertificeerd type ondervloer te gebruiken onder de tegels. Bij deze ondervloer ontvangt u een certificaat om te overleggen aan uw VVE. De keramische tegels kunt u zelf kiezen naar aanleiding van uw persoonlijke smaak en interieurstyl. Iedere tegelsoort is mogelijk. Dat maakt een keuze maken dus een stuk eenvoudiger.

Showroom en Inspiratie

Bent u benieuwd naar alle stijlvolle mogelijkheden op gebied van keramische tegels die Knulst Vloeren te bieden heeft? Bekijk dan onze inspiratie-pagina of vraag een gratis inspiratie magazine aan. Beiden staan boordevol recent opgeleverde vloeren bij onze klanten thuis. 

Bent u uitgekeken? Bezoek dan onze uitgebreide vloerenshowroom om het assortiment keramische tegels fysiek te komen bekijken en te ervaren. Onze adviseurs geven u onder het genot van een kopje koffie graag uitgebreid vrijblijvend advies. Welkom bij Knulst Vloeren!

926